Saturday 25 July 2009

Un site cu povesti (MediaStorm)

Fotojurnalismul este una din cele mai interesante si emotionante "componente" ale artei fotografice. Scrierea unei povesti, plina de sentimente si emotii, cu aparatul de fotografiat este o adevarata binecuvantare pentru simtul vizual. Aici este un site interesant cu povesti emotionante. Vizionare placuta...

Manastirile din Bucovina, Voronet si Humor

Sambata am facut o mini excursie cu niste prieteni prin Bucovina. Ne-am oprit si la doua manastiri, Voronet si Humor, unde am incercat sa surprind putin, pe fuga, atmosfera locurilor.





Sunday 19 July 2009

Retezat

In weekendul 17-19 am mers pentru prima data in Retezat. Nerabdator si dornic de aventura am pornit spre salbaticia Parcului National. Acesta nu este un simplu complex de creste si vai. L-am simtit ca un adevarat personaj, un gigant care impune respect si in jurul caruia se concentreaza energiile sutelor de oameni ce il strabat zilnic, pe poteci si trasee spectaculoase. In putinul timp petrecut in munti am "cucerit", doar in sandale (de munte), 3 varfuri, dintre care cel mai maret este Retezat (2485 m). De acum inainte Retezatul va fi ceva special pentru mine, si ma va striga mereu sa ii descopar misterele.







Tuesday 14 July 2009

TURCIA

Multi dintre noi recunosc Turcia dupa excursiile din Antalya, Galatasaray si Besiktas, rahat si faptul ca vor sa adere la UE. Dar Turcia este mult mai spectaculoasa. Combinand aerul occidental, prin cosmopolitul Istanbul, cu exotismul si culorile Orientului islamic, este o cultura impresionanta pentru orice european. Mai jos aveti un "album" dedicat acestei tari minunate.

Femeile Turciei














Copiii Turciei




Barbatii Turciei







Noi unghiuri





Desert turcesc

Un peisaj desertic la mai mult de 100 de kilometri de Ankara.






Istanbul, stramtoarea Bosfor

In Istanbul, apa care desparte cele doua continente este un element in jurul careia graviteaza viata multor oameni. Unii isi castiga hrana de acolo, altii invart bani multi, iar altii doar se distreaza.